3.5 – Kereskedelmi változások

A 3.5-ben a trade packozás jelentősen átalakul. A megszokott leadó npc-k “trade posztokban” helyezkednek majd el, amelyek környezetében (változó távolságban) peace lesz. A következő területeken lesznek elérhetőek a trade postok:

  • Nuia: Solzreed Peninsula, Two Crowns, Cinderstone Moor.
  • Haranya: Solis Headlands, Villanelle, Ynystere.
  • Auroria: Diamond Shores, amikor 4-es szintű lesz a frakció bázisa

Ezeken a terülteken lesz lehetőség pack leadásra és pack vételre is. A korábbitól eltérően ezután 3 típusú trade pack lesz, ezeket nevezhetjük T1-nek, T2-ek és T3-nak.

A T1-es packok az eddigi packok, amelyeket mindenki le tud gyártani a területeken, ezek a felsorolt trade postokra vihetőek. A trade postokon ugyanúgy lesz százalék, ami alapján többet/keveseb aranyat kapunk az adott packokért, viszont a trade posztok egyúttal raktárak is lesznek, amelyek ha betelnek nem tudnak több packot fogadni.

A T2-es (cargo) packok a trade postokon készülnek, a T1-es packokból. Amennyiben érkezik elég T1-es pack a trade poszt átalakítja ezeket T2-es packokká, ami meg tud venni a játékos. A T2-es packok rendelkeznek egy “profit” tulajdonsággal, ami idővel csökken, így ezeket a packokat hamar el kell vinni a leadóhoz. A legnagyobb profit értéket akkor kapjuk meg ha a 30 percnél gyorsabban elérünk vele a leadóhelyre. Ezeket a packokat a többi kontinens fent felsorolt leadóihoz lehet vinni szintén aranyért.

A T3-as packokat szintén a trade posztok készítik, a T2-es packokból. Ezeket a packokat a fent felsorolt trade posztokon lehet megvenni, és charcoalért lehet leadni őket a következő helyeken:

  • Nuia: Gweonid Forest, Aubre Cradle, Hellswamp
  • Haranya: Falcorth Plains, Arcum Iris, Perinoor Ruins
  • Auroria: Golden Ruins

További változások, hogy a freedich-es gold trader “visszavonul”,így csak dragon essencéért lehetnek majd leadni ott packokat, valamint, hogy elérhető lesz a nuia és harani kontinens között egy npc haj, ami egy kis gold ellenében biztonságosan átszállíthatja a karakterünket a másik oldalra (hasonlóan a kontinenseken belüli léghajókhoz). További újdonság, hogy ezen túl aurórián is elérhető lesz a trade packozás, így újabb packok érkeznek a játékba.

Források:

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s